Om oss

Om Pufz

Pufz startade som ett projekt av Anna Hägerstedt år 2010 med varumärket barnmatsburken.se.

Anna Hägerstedt profilbild

Anna har studerat till Civilingenjör i datorstöd i konstruktion och tillverkning vid KTH samt ett år på Modeskolan i Stockholm och tyckte att frysformar för barnmat saknades på marknaden. Det visade sig tiotusentals kunder också tycka… nu har vi flera hundra återförsäljare! Anna har på Pufz tillsammans med våra formgivare och ingenjörer tagit fram kvalitetslösningar för vardagsproblem i livsmedelsindustri och hos privatpersoner som vunnit framgång bland kunderna.

Idag fokuserar familjeföretaget Pufz AB på segmenten Bak & GodisBarn & Baby, Kök & Dukning, Souvenirer & Svenska presenter med produkter i livsmedelsklassat silikon.

Bak & Godis: Småskaliga tillverkare av konfektyr med hantverkskunnande utmaningar behöver Pufz proffsiga basredskap men även specialframtagna hjälpmedel i sitt skapande.

Barn & Baby: Pufz förser föräldrar till småbarn med produkter som underlättar i vardagen och är snygga samtidigt som ingenjörsmässigt genomtänkta och miljömässigt försvarbara.

Kök & Dukning: Användare som vill arbeta med riktiga redskap för att fröjdas i kökets utmaningar i matlagning och bakning köper produkter som håller måttet av Pufz.

Souvenirer & Svenska presenter: Turistindustrin får attraktiva kombinationer av sin unika upplevelsesymbolik kombinerat med användbarhet och bestående synlighet i vardagen genom produkter utvecklade tillsammans med Pufz.

Försäljning till privatkunder sker genom butiker i respektive bransch samt på webshopen pufz.se. Småbarnsföräldrar uppskattar fortfarande vår enkla receptsida barnmatsburken.se

Du som väljer Pufz uppskattar produkter med nytta, glädje, ingenjörsmässig kvalité och miljömässigt ansvarstagande familjeföretag. Vi fokuserar på att Du som kund skall vara nöjd och du får pengarna tillbaka om du ångrar dig eller inte är nöjd. Även efter Distansköplagens tidsfrist – hör av dig så löser vi det!

Business to Business

Återförsäljare handlar antingen direkt via oss eller genom någon av våra uppsökande försäljningsagenter. Industrikunder samt design och produktion av ditt företags idé i silikon tar Anna personligen hand om med entusiasm!

 

Säljagenter

Mikael Uno
Norra Sverige
070-3020600, micke.uno@jamtvast.se

Eva Bengtsson
Mellersta Sverige samt postadress Stockholm
070-736 06 59, info@businessbyeva.se

Mats Uno
Södra Sverige undantaget postadress Stockholm
0705-55 81 11, info@acmh.se

Linda Schaefer
USA
+1 2406887061, linda@swedenusbiz.com

Stephan Herrmann
Tyskland
+ 49 8092 8575000, stephanherrmann@t-online.de

Kontakt:
info@pufz.se
Telefon & SMS: 076-803 03 08

Pufz AB
Fågelviksvägen 9
184 42 Åkersberga
Org.nr: 559063-7897