Sätt lite piff på vardagen!

Pufz är ett familjeägt företag som ägs och drivs av Anna Hägerstedt och Anders Palm.

Företagshistorien började som ett projekt 2010, ett litet tag efter att deras dotter fötts.

Du behöver lära dig mycket som nybliven förälder. Hantera mattider, ha koll på näringsinnehåll och vad som är bra och inte så bra för ditt barn att äta. För att inte tala om hur du får ihop allt i din helt nya vardagsrutin.

Alla praktiska detaljer och krångel kring måltider var inspirationen bakom Pufz första produkt – en frysform för barnmat- så att du kan spendera mer tid med din bebis och mindre tid på att laga mat flera gånger om dagen.

Dotterns smeknamn gav företaget dess namn

Anna använde sina kunskaper som ingenjör för att formge en frysform för barnmat gjord av livsmedelsklassad silikon. Dotterns smeknamn “Pufz” gav företaget dess namn.

Om du tror att idén var en fullträff så har du helt rätt.

Frysformen var den första i en lång rad av praktiska och dekorativa produkter med fokus på att underlätta din vardag och göra den lite roligare, lite finare och lite smartare.

Idag hittar du ett brett utbud av kökstillbehör och bakverktyg för aspirerande bagare och konditorer både därhemma och som proffs.

Du hittar också genomtänkta barnprodukter som underlättar vardagen samtidigt som de är säkra för både ditt barn och miljön.

Som grädde på moset kan du välja bland ett rikligt utbud av roliga presenter som kombinerar nytta och funktionalitet med vår svenska kultur i all dess mångfald.

Vi älskar utmaningar och inspireras av dina önskemål. Hör av dig och bolla nya och roliga idéer med oss. Din idé kanske blir nästa succé i Pufz växande sortiment.

Välkommen till butiken!

PS. Är du intresserad av att bli en av våra återförsäljare? Kolla in detaljerna härEller kontakta oss här. D.S.

Stäng Min varukorg
Stäng Önskelista
Close Nyligen Visade
Stäng
Stäng
Kategorier