Om oss

Sätt lite piff på vardagen!

Pufz är ett familjeägt företag som ägs och drivs av Anna Hägerstedt och Anders Palm.

Företagshistorien började som ett projekt 2010, ett litet tag efter att Annas dotter fötts.

Du behöver lära dig mycket som nybliven mamma. Hantera mattider, ha koll på näringsinnehåll och vad som är bra och inte så bra för ditt barn att äta. För att inte tala om hur du får ihop allt i din helt nya vardagsrutin.

Alla praktiska detaljer och krångel kring måltider var inspirationen bakom Pufz första produkt – en frysform för barnmat- så att du kan spendera mer tid med din bebis och mindre tid på att laga mat flera gånger om dagen.

Lila smakportionsform fylld med mat redo att frysas in tillsammans med en rosa frysform.

Anna använde sina kunskaper som ingenjör för att formge en frysform för barnmat gjord av livsmedelsklassad silikon. Dotterns smeknamn “Pufz” gav företaget dess namn.

Om du tror att idén var en fullträff så har du helt rätt.

Frysformen var den första i en lång rad av praktiska och dekorativa produkter med fokus på att underlätta din vardag och göra den lite roligare, lite finare och lite smartare.

Pufz bakmatta används i pepparkaksbak.

Idag hittar du ett brett utbud av kökstillbehör och bakverktyg för aspirerande bagare och konditorer både därhemma och som proffs.

Du hittar också genomtänkta barnprodukter som underlättar vardagen samtidigt som de är säkra för både ditt barn och miljön.

Som grädde på moset kan du välja bland ett rikligt utbud av roliga presenter som kombinerar nytta och funktionalitet med vår svenska kultur i all dess mångfald.

Närbild på en röd tesil dalahäst hängandes på en tekopp.

Vi älskar utmaningar och inspireras av dina önskemål. Hör av dig och bolla nya och roliga idéer med oss. Din idé kanske blir nästa succé i Pufz växande sortiment.

Välkommen till butiken!

PS. Är du intresserad av att bli en av våra återförsäljare? Kolla in detaljerna här. Eller kontakta oss här. D.S.

Varukorg
Rulla till toppen