Kontakt

Pufz AB

Fågelviksvägen 9
184 42 Åkersberga
Org.nr: 559063-7897

Ring

Telefon: 076-803 03 08

Maila

Email: info@pufz.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy »

FAQ

Ja, vår egna webshop är endast tänkt som den kompletta webbutiken där privatpersoner kan beställa samtliga Pufz’s produkter. Vi säljer gärna till små nischade återförsäljare som vill erbjuda handplockade produkter ur vårt sortiment. Kontakta oss på inof@pufz.se för prislista och villkor för återförsäljare.

Ja, vi skickar över hela världen, både till återförsäljare och privatkunder. Kontakta oss på info@pufz.se så återkommer vi med en prisuppgift på frakten.

Ja, men det kräver en miniminivå på orderstorleken. Den är ofta inte så stor eftersom vi har specialiserat oss på detta. Kontakta oss på info@pufz.se för kostnadsfria skisser och offert till ditt projekt.

Ja, det tycker vi är jätteroligt och har har kontinuerligt samarbeten. Eftersom vi får många förfrågningar har vi vissa riktlinjer. Kontakta oss på info@pufz.se med din idé så berättar vi mer.

Ja, flera av våra produkter och varianter har tillkommit precis så, tack vare att ni som kunder kommit med förslag på vad ni önskar er. Vi älskar utmaningar så tveka inte att höra av dig.

Färgämnet som används i våra produkter är ett pulverpigment. Både silikon och färgämnena är livsmedelsklassade, i alla våra produkter.