Integritetspolicy

Policy för behandling av personuppgifter, Pufz AB

Personuppgiftsansvarig är Pufz AB registrerad hos Bolagsverket med organisationsnummer 559063-7897. Kontakt via info@pufz.se.

Pufz policy går ut på att samla in de uppgifter vi behöver för att genomföra tillverkning, försäljning och leverans av varor till Pufz kunder och upprätthålla en sund och affärsmässig relation, samt att skydda dem för otillbörligt bruk och uppfylla gällande lagstiftning härom. Detta inkluderar insamlande av för- och efternamn, adress, telefonnummer, email samt köphistorik och betalningsinformation. Gällande marknadsföring sker detta efter en intresseavvägning. Pufz använder även Cookies som placeras på besökarens dator för dessa ändamål vid besök på våra websidor.

Pufz underleverantörer såsom betalningsleverantörer och fraktleverantörer men även analys- och marknadsföringsleverantörer behöver även ta del av de uppgifter Pufz och våra samarbetspartners samlar in om dig för att uppfylla Pufz åtaganden. Vi kommer inte sälja personuppgifter till tredje part. Även om vi använder erkända leverantörer är det Pufz som är personuppgiftsansvarig och har det fulla ansvaret hela tiden.

Personer kan begära ut information om denne som Pufz har eller att Pufz korrigerar eller tar bort uppgifter som Pufz inte behöver för att uppfylla Pufz lagliga skyldigheter eller avtal med kund.

Skulle Pufz eller någon av våra underleverantörer uppleva en personuppgiftsincident, trots adekvata säkerhetsåtgärder som skall vara på plats, skall detta rapporteras enligt gällande rutiner och instans (Datainspektionen).

Mer information

Många tolkningar och texter finns på nätet, men gå gärna till de officiella webplatserna nedan gällande GDPR – Dataskyddsförordningen.

https://www.datainspektionen.se/vagledningar/for-dig-som-privatperson/

https://eur-lex.europa.eu/content/news/general-data-protection-regulation-GDPR-applies-from-25-May-2018.html

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/SV/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN

 

Pufz cookies

Vi använder Cookies för att låta dig använda personifiera din upplevelse av våra sidor, t.ex använda kundvagnsfunktioner samt för oss att veta vilka sidor som användare besöker, hjälpa oss att mäta effektiviteten av marknadsföringsinsatser och websökningar. Så att vi kan förbättra vår insikt om användarna och hur vi kan förbättra våra produkter och kommunikation. Genom att fortsätta använda vår sida accepterar du cookies, men du kan alltid rensa bort dem eller ändra detta.