Recept: Elisabeth Johansson
Ca 12 stycken
Ingredienser:
- ½ dl vatten
- 1 dl strösocker
- 500 g cantaloupmelonpuré, skalad urkärnad och mixad melon
- ¼ dl vatten
- ½ dl strösocker
- 250 g vattenmelonpuré, skalad urkärnad och mixad melon
- ½ blodgrapefrukt, pressad saft
Gör så här:
Första lagret: Koka upp vatten och socker. Låt svalna. Blanda med melonpurén och häll upp i glassformar. Sätt in formarna i frysen under tiden du gör nästa skikt.
Andra lagret: Gör likadant med vatten, socker och vattenmelonen, blanda med saft från blodgrapefrukten. Tag ut formarna ur frysen och fördela vattenmelonpurén i formarna. OBS! Fyll inte formarna hela vägen upp! Låt sedan glassarna stå i frysen över natten.
- Ice Pop Molds89,00 kr – 219,00 kr