Melonisglass

Recept: Elisabeth Johansson

Ca 12 stycken

Ingredienser:

  • ½ dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 500 g cantaloupmelonpuré, skalad urkärnad och mixad melon
  • ¼ dl vatten
  • ½ dl strösocker
  • 250 g vattenmelonpuré, skalad urkärnad och mixad melon
  • ½ blodgrapefrukt, pressad saft

Gör så här:

Första lagret: Koka upp vatten och socker. Låt svalna. Blanda med melonpurén och häll upp i glassformar. Sätt in formarna i frysen under tiden du gör nästa skikt.

Andra lagret: Gör likadant med vatten, socker och vattenmelonen, blanda med saft från blodgrapefrukten. Tag ut formarna ur frysen och fördela vattenmelonpurén i formarna. OBS! Fyll inte formarna hela vägen upp! Låt sedan glassarna stå i frysen över natten.

Shopping Cart
Scroll to Top